Alleen ECO producten
Eigen textieldrukkerij
Gratis verzending v.a. € 45,-
0

Verzenden & retourneren

Verzenden:

Halloshirtje.nl verzendt alles met een track en trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.
Bij ons betaald u vanaf €45,- geen verzendkosten.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem (mits het niet gepersonaliseerd is). Om gebruik te maken van het ruilen kunt u gebruik maken van de mogelijkheid in uw persoonlijke account. U gaat naar uw bestelling, klikt deze vervolgens aan, onderaan de order staat de mogelijkheid van ruilen c.q. retourneren.

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Deze kosten bedragen tussen de € 5,75 en € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. LET OP MET UITZONDERING VAN GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN!

U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de het adres van onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen tussen de € 5,75 en € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van de mogelijkheid in uw persoonlijke account. U gaat naar uw bestelling, klikt deze aan, onderaan de order staat de mogelijkheid van ruilen c.q. retourneren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heeft u nog vragen of hulp nodig bel gerust even naar 0628987309 (ma-vr 09:00 - 16:00 uur)

 

Nieuw account of Login

Lekker makkelijk

Voor alle informatie

Bel of App ons

0628987309

E-mail

Of stuur een mail

Email us

Social media

Volg ons op Instagram

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Google

Halloshirtje.nl

Schoffel 61
1648 GG de Goorn
Nederland

NL851923987B01
KVK 55961940
NL60 KNAB 0725 6751 28