Op zoek naar een hoodie met eigen ontwerp? Wij van Halloshirtje.nl staan voor je klaar. Al onze hoodies zijn van duurzame ecologische kwaliteit en worden gratis voor je bedrukt.
 
[product overzicht van hoodies in verschillende kleuren]


Organic hoodie

Ontwerp en bedruk jouw eigen hoodie 

Wij zijn al 12,5 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Wij weten als geen ander hoe leuk het is om je eigen hoodie te bedrukken. Daarom vind je in onze webshop een rijk aanbod.

Bedruk jouw eigen tekst op een hoodie 

Hoe leuk is het om jouw hoodie te bedrukken met je eigen tekst? Ideaal als gepersonaliseerd cadeau voor jezelf, maar ook voor je gezin of vrienden. Druk op iedere hoodie een apart naam. Je kunt de hoodie naturlijk ook bedrukken voor je eigen bedrijf of als relatiegeschenk.

Bedrukte hoodies voor heren, dames en kinderen 

De Halloshirtje Hoodies zijn verkrijgbaar in Uni hoodies voor hem en haar, de damesvariant en voor kinderen. Door de gebruikte materialen voelen deze Eco-friendly Hoods zacht en comfortabel aan, ze pluizen niet en krimpen niet of nauwelijks in de was.

 

Al onze hoodies zijn van duurzame kwaliteit 

Al onze hoodies zijn gemaakt met de speciale LSF technologie.

LSF Technologie voor duurzame hoodies 

De buitenlaag wordt gemaakt van 100% gekamd katoen, de tussenlaag is een doorlopende verbindingsdraad van gerecycled polyester en de binnenlaag is van katoen. Dit maakt van deze hoodie een top product.

Kenmerken van onze hoodies zijn:

  • Glad en zacht
  • Pluizen niet
  • Krimpen amper
  • Voelen zacht en comfortabel aan
  • Hebben een optimale isolatie

 

Jouw Duurzame Top Deal: 

Bestel je 2 bedrukte hoodies? Dan betaal je geen verzendkosten! Wie maak je nog meer blij met een gepersonaliseerde hoodie? 

 

Uiteraard kunnen we onze kleding ook in grotere aantallen leveren. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Offerte aanvraag

OUD: 

Bent u op zoek naar duurzame Hoodies? Bij Halloshirtje.nl vindt u alleen maar verantwoorde ecologische kleding. Onze eco vriendelijke kleding is gemaakt van 85% bio katoen en 15% gerecycled polyester. De Halloshirtje Hoodies zijn verkrijgbaar in Uni hoodies voor hem en haar, de damesvariant en voor kinderen. En in vele kleuren.
Door de gebruikte materialen voelen deze Eco-friendly Hoods zacht en comfortabel aan, ze pluizen niet en krimpen niet of nauwelijks in de was.

Halloshirtje heeft een all-inclusive prijs. Deze prijs is inclusief verzendkosten en u betaald geen bedrukkingskosten. We bedrukken ook nog eens met een luxe flockfolie.
Dit vindt u nergens anders, wij zijn hierin uniek.

 

Uiteraard kunnen we onze kleding ook in grotere aantallen leveren. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.