Alleen ECO producten
Eigen textieldrukkerij
Gratis verzending v.a. € 45,-
0

Bedrukkingen

Wij bedrukken al ruim een decennia lang sport en promotie kleding. Wilt u onze ecokleding laten bedrukken? Neem dan even contact met ons op.

voorbeelddef.png

Mocht je toch nog andere wensen hebben….. schroom niet en neem even contact met ons op. We zijn zeer flexibel in onze mogelijkheden. Andere lettertypes, speciale folies, meerkleurige bedrukkingen enz. behoren ook tot de mogelijkheden.

 

 

Voorbeelden van speciale folies:

Voor Full color of andere speciale bedrukkingen verzoeken wij u om een aanvraag te doen. Dit kan eenvoudig via de mail of via ons contactformulier.

Koopt u bij ons de kleding? dan zijn we vaak de goedkoopste van Nederland incl. bedrukking...... laat u verrassen. 

In onze eigen textieldrukkerij hebben we professionele apparatuur voor zowel het maken van een bedrukking als het bedrukken van de sportkleding.

KLEDING NIET BIJ ONS GEKOCHT? GEEN PROBLEEM ! WIJ BEDRUKKEN HET GRAAG VOOR U!

U bent bij ons ook van harte welkom met uw eigen kleding. We bedrukken dit graag voor u.

Logo's graag digitaal aanbieden in 1 van de volgende bestandsformaten: .ai, .eps, .pdf. Deze bestanden zijn het best bruikbaar.

De mogelijkheid tot het bedrukken van shirts op een zeer uiteenlopende en creatieve manier maakt ons onderscheidend ten opzichte van anderen en dat bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Hieronder de soort bedrukkingen die we voor u kunnen verzorgen.

Flex folie:
Verreweg het meest gebruikt voor het bedrukken van sportkleding is de flexfolie. Deze speciaal hiervoor ontwikkelde folie is rekbaar goed wasbaar en heeft een zeer goede hechting. Veel gebruikt voor shirtreclame, namen en nummers. In vele basiskleuren verkrijgbaar.

Flexi transfers:
Flexi Transfers is een speciale soort inkt wat rekbaar is na bedrukking. Ideaal voor het bedrukken van tenues voor een voetbal team en Flexi Transfers zijn vanaf 15 stuks leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Flock Transfer:
Flock Transfers worden gemaakt van hoogwaardig flockmateriaal. Deze hebben een flockdikte van 0.3 tot 0.5 millimeter hoog. Deze transfers zijn uitermate geschikt voor een luxe uitstraling van al uw te bedrukken textiel. Een prima optie voor het bedrukken van hoodies-sweaters en sporttenues.

Sublimatie drukwerk:
Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkt die een verbinding kan maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatie kunnen we toepassen op wit 100% polyester. Het aanbod te sublimeren producten groeit elke dag. Heeft u bijvoorbeeld T-shirts nodig met uw eigen ontwerp? vraag naar de mogelijkheden.

E-Mail: [email protected]
Tel: 0031(0)628987309
Klantenservice

 

Nieuw account of Login

Lekker makkelijk

Voor alle informatie

Bel ons

0628987309

E-mail

Of stuur een mail

Email us

Social media

Volg ons op Instagram

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Google

Halloshirtje.nl

Schoffel 61
1648 GG de Goorn
Nederland

NL851923987B01
KVK 55961940
NL60 KNAB 0725 6751 28